torstai 13. marraskuuta 2014

Än Yy Tee Nyt!



"Entten tentten...juupas eipäs..." Mutta teinpäs! 
Tässä se nyt vihdoin on aivan matkansa alussa, Blogi joka tulee täyttymään Taikataikinasta, DIYihanuuksista, kirpputori löydöistä,sisustamisen ilosta, 
innokkaasta tuunailusta ja vaikka mistä muusta!
Saattaisit tämän kanootin kyydistä tykätä jos sun lifestyle toteemista löytyy seuraavia juttuja

Kirpputorit
DIY
Hyvä pulla
Sisustus riippuvuus
Rento Fiilis
Retro
Askartelu
&
Arki huumori


 Voisin esitellä itseni heiluttelemalla virkattua mummonneliötä. Näppärä käsityö josta on moneen tarkotukseen. Ideoita odottamassa toteutusta yhtä monta kun neliössä on silmukoita ja fiilisten kirjo yhtä hirmuinen kun värien määrä
0--->100 ilolla ja kiukkuna

Silloin tällöin tulee varmasti mukaan heitettyä muutamia herkuiksi havaittuja reseptejäkin. Vaikkakaan mikään leipuri olekaan niin sen verran pullantuoksunen kuitenkin että perus tortut kyllä onnistuu ja kuulemma saa nieltyäkin itkemättä. Ja kun on tällänen pullalle perso,niin kuppi kaffea ja pala kakkua löytää aina paikkansa päivän hääräilyjen keskeltä.

Luultavasti ette säästy myöskään mielipiteiltä jos päivän otsikot yhtään nostattaa tän tuunarin verenpainetta tai päinvastoin hymyn pullan täyttämille poskille.   

Tästä tää nyt sitten starttaa ja parhaani teen ja uskallan toivoakin että tästä joku muukin ilahtuis ja saattais saada kivoja idiksiä omaankin elämään ja kodin koristeluun.
Nyt tökkään tän kanootin virran vietäväks, jos eksytte reitille niin älkää armotta upottako!

Katsotaan kuinka ämmän käy! :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti