perjantai 14. marraskuuta 2014

Kolmen kirpparin pikanen mutka


Kuluneeseen viikkoon mahtui myös päivä jona suhasin suit-sait-sukkelasti kolmen kirppuisen torin valikoimat läpi..
Kyllä tekevä ehtii ja mammiksella oleva vasta ehtiikin! ;D


Kiven heiton päässä Kirpparista kivasta

Vallilan Stoori kirpputori avasi ovensa tuohon vaarallisen lähelle meitä. Liian suuri ja helppo houkutus kauppareissulla käydä tuhlaamassa pennoset maitopurkin sijaan vaikka kivaan mekkoon. Kotiväelle voi perustella kummasti kauppalistasta poikkeevan tuotteen vaikka niin että onhan se nyt huomattavasti kauas kantosampi sijoitus kuin purkki mölöä :)

Muutamasti on Stoorissa tullut piipahdettua löytöretkellä ja ihasteltua sen makeeta kodikasta sisustusta. Omistajat taikoneet puljusta tosi viihtyisän.
 Ja joka kerta sieltä on joku vaatekappale mukaan tarttunut.
Noh tälläkään kertaa en sieltä tyhjin näpein poistunut vaan kangaskassiin sujahti kympillä mekko ja pallokuosinen pusero.



Yllättäjä UFF ja Lanttilan aluset


Tosiaankin! UFF:lla pikanen pyrähdys tuotti positiivisen yllätyksen. Tasarahapäivien jälkeen valikoima oli täysin uusi ja rekit pursus uusia käytettyjä. Hiljanen aamupäivä, mummelit ja mä.
 Lähes täydellinen tilaisuus ihan rauhassa koluta rekki toisensa jälkeen ja kuoria kermat päältä. Hukka reissu se ei tosiaankaan ollut puseropinoja komeroon notkuttamaan päätyi ihana harmaa villis ja sifonkinen väripläjäys.
Lanttila puolestaan oli tällä kertaa aavistuksen pettymys.Yleensä paikka on antanut pikkusen enemmän,mutta tällä kertaa snadimpi saalis oli sen verran kiva ettei harmitus saanut otetta.






1 kommentti: